Privé Bezichtigingen

Wilt u een privébezichtiging boeken? Wilt u Van Gogh: De Immersieve Ervaring beleven met een groep collega's, studenten of vrienden op een bijzondere manier? We bieden graag een op maat gemaakte oplossing aan. Neem contact met ons op via dit formulier om de exclusieve diensten te boeken die aansluiten bij de behoeften van uw groep en laat ons u helpen bij het vinden van de beste oplossing en beschikbare data voor uw bezoek.

Diensten (op aanvraag)

 • Rondleidingen
 • Fotograaf
 • Catering
 • Merchandising
 • Familieactiviteiten
 • Andere op afspraak

Neem contact met ons op via dit formulier zodat we u kunnen helpen bij het vinden van de beste oplossing en beschikbare data voor uw bezoek. Voor groepen tot 50 personen kunt u uw tickets rechtstreeks kopen via de hoofdpagina. Voor speciale verzoeken of groepen van meer dan 50 personen, vul alstublieft het groepsformulier in via de hoofdpagina tegen een gereduceerde prijs. Als een volledig privébezoek u te veel lijkt, hebben we een alternatief voor u - u kunt altijd groepstickets kopen voor niet-exclusieve bezoeken tegen een gereduceerde prijs hier.

Velden met * zijn verplicht

PRAKTISCHE INFORMATIE

 1. Duur: Het bezoek duurt tussen de 1 uur en 1 uur 15 minuten.
 2. Parkeren: Betaald parkeren op locatie (raadpleeg de FAQ).
 3. Locatie: Galerie Horta
 4. Leeftijdsvereiste: Toegankelijk voor iedereen.
 5. Toegankelijkheid: Volledig toegankelijk.
SNCB Logo
Bezoek Magrite: Immersive Experience met de trein! Ontvang 50% korting op een retourticket naar Brussel Centraal (meer info in de bevestigingsmail na aankoop).
Tickets wachtlijst

 

Magritte Logo

EEN PROJECT VAN

 

Fever logo

 

Exhibition Hub logo

Mediapartner

 

Secret media network